Friday, June 3, 2011

Shayer dah nak pegi tawen!! papai smua hehehe!!


Ok la smua kawan2 yg disayangi!! Kubi cuti seminggu tau!! Jaga diri korng baik2 yer!! Papai!!

Dibawah ni video hadiah yg Zara bg Kubi!! TQ Zara muaah!!!


video

Wednesday, June 1, 2011

Bella yg pandai menyanyi


Orangnya comel dan ceria!! Yang paling best ialah dia memang berbakat dlm bidang nyanyian dan selalu jer wat persembahan di majlis2 kenduri kawen bersama band nya.

Dibawah ni ada satu video klip yg dirakamkan masa dia nyanyi dlm keter!! Tengok la!!

video

Esok keputusan karaoke idol Gomo FM!!

Tadi omey telah menganjurkan pertandingan karaoke utk pendengr2 gomo fm!! Pemenang kan mendapat sehelai baju ekslusif gomo fm sempena ulangtahun yg pertama dan satu hadiah misteri!!

Antara yg masuk bertanding ialah hasril,abey,delima, miss ara,ariz adam,caz dan anggerikrimba!!

Tunggu kan esok keputusannya!!!!

Kenali Puteri Cayang


Puteri ni berasal dari Kemaman Terengganu. Orangnya berwajah seksi dan begitu mesra alam!! Mudah rapat ngan sesiapa saja!! Membuatkan ramai lelaki yg berasa ingin rapat ngan dia hehehehe!!


Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers