Wednesday, June 1, 2011

Bella yg pandai menyanyi


Orangnya comel dan ceria!! Yang paling best ialah dia memang berbakat dlm bidang nyanyian dan selalu jer wat persembahan di majlis2 kenduri kawen bersama band nya.

Dibawah ni ada satu video klip yg dirakamkan masa dia nyanyi dlm keter!! Tengok la!!

video

2 comments:

  1. bella sayam <3
    lama xkuar date ngan bella =))=))

    ReplyDelete
  2. woiiiiiiii kang dah larang jgn kcau!! uwaaaaaaa!!!

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers