Friday, January 7, 2011

Baju Gomo FM limited edition ditambah lagi atas permintaan ramai


Wahai penduduk bumi semua!!! Nak bagitau ni yang tempahan baju Gomo FM telah pon di buka lagi!! Ari tu terhad untuk 20 orang sahaja!! Tapi ramai lak yg komplen krn tak sempat!! Jadik untuk tidak menghampakan harapan korang, Kubi buka tempahan sehingga 30 helai sahaja!!! Tarikh akhir tutup oder dan tarikh akhir bayaran hingga 9 hb January ini!! Jadik terus kan buat pesanan sebelom terlambat kerana Kubi nk serahkan kan senarai nama pada pihak kilang dah!!!

-baju berharga RM45 telah pon dicampur ngan kos penghantaran
-baju dibuat ngan kain jenis larkos
-nama korang akan di tulis dibaju
-saiz disediakan S,M,L,XL,XXL dan XXXL . Sesaper yg bertubuh kecil dan suka pakai ketat2, leh tempah saiz XS tapi ia cutting ladies la dan lebih kecik dari saiz S.

Sesiapa yg berminat sila hantarkan butiran tersebut

-full name
-full address
-no phone
-nama nk letak kat baju
-size

dan send email ke ---> bajugomo@yahoo.com

Pembayaran boleh dibuat melalui akaun MAYBANK :153010274550 atas nama ROSMAN BIN AWANG HALIM.

Jika bayaran telah dibuat, sila hantar bukti pembayaran dan nyatakan bila bayaran telah di dibuat ke email diatas td.

Insyaalah baju akan di pos terus ke rumah korang dari Kedah selewat2nya lepas raya cina nanti.

2 comments:

  1. kubi jgn close awal sgt yer..shida nk order!

    ReplyDelete
  2. oder je tu kan dah buk balik hehehe

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers