Saturday, January 15, 2011

Kat Spital: Tipu ker Betol?

Alkisah nyer mcm ni. Ada sorang tu beria2 la nak pi melawat member dia kat spital. Siap beli buah lagi. Bila pegi tak der lak org yg sakit tu kat no katil yg telah diberi kan sbelom ni. Pastu siap tanya ngan misi lagi, Tapi memang tak der.

Hampa la dia. Last2 semua buah2 tu terpaksa la ditelan sendirik.

Moral of the stori is, makan la buah buahan tempatan!! Hahahahaha!!!

6 comments:

  1. spo yg lagy msok spital ny ???.. keram , sham , kubi , khairul ade lagy kew ?? khairul n sham aku dah tgok .. keram n kubi xsempatt laaa .. hehe ..

    ReplyDelete
  2. hahahahhahaa... siot kubi nia... hahahahahahha...

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers