Thursday, March 31, 2011

dj Namia kaki gosip hahaha..

Minah ni memang suka wat gosip, abih smua org dia gosipkan kat blog2 dia, Memang ampeh tol. Nasib baik la jauh. Kalo dekat2, dah lama kubi sumpah dia jadik mesin basuh separoh otomatik dah!! hahahahaha!!

Tp secara jujurnya kubi begitu menyenangi dia. Dia seorang dj yg rajin jer mendj. Kalo marah atau majuk pon hanya sekejap jer. Itu la dia dj Namia dari Kayangan Shah Alam.

6 comments:

  1. mia mia si kaki gosip telah di gosipkan hahaha

    ReplyDelete
  2. sabar jer lah ..... kubi nieh curik gambar yang tak cantik pulak ... curik lah gambar yang cantik .... mihahahahaha

    ReplyDelete
  3. hye mia..wah2 bestkan jd bhn gosip???kahkah..anyway good luck k!muaxxxx.

    ReplyDelete
  4. SaM_JaredPadaleckiApril 3, 2011 at 10:09 PM

    Mia Kubi nak ambikzz hatie tue lahh Next Time Gussip sal kubie manyakz2 Gie tau AGAGAGAG!!!!!

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers