Tuesday, March 22, 2011

Peraduan menamakan anak pompuan Dj Petai yg bakal lahir


Gomo Fm dgn bergaya nyer melancarkan PERADUAN MENAMA KAN ANAK POMPUAN DJ PETAI YG BAKAL LAHIR.

Caranya mudah jer, korang kasik la nama2 yg korang rasakan cantik dan bagi sebab mengapa korang suka nama itu. Pastu tinggalkan kat ruangan komen dan jgn lupa tinggalkan alamat email korang sekali. Nama yg terpilih akan mendapat RM50, korang akan dihubungi melalui email nanti!!

Selamat mencuba!!!

30 comments:

  1. Liyana Rasyiqah - yang bermaksud kelembutan , cantik dan rajin. Semoga anak beliau mempunyai sifat2 terhormat seperti namanya . :)

    (faiz_lead2@yahoo.com.my)

    ReplyDelete
  2. MIA AIMIE BT PETAI


    >>>KAZIKAGE_AIMIE87@YAHOO.COM.MY

    ReplyDelete
  3. SITI Salma bte Bropian...
    kehkeh ke...cam penyanyi mentor la plak...

    ReplyDelete
  4. nk jadi dj
    berminat....sgt nk jadi dj
    nih.??? name id kt gomo
    rendang opah aku rendang opah

    ReplyDelete
  5. umairah - putih merah merah pink.

    ReplyDelete
  6. Nur Syafiqah


    .. albab yg berkata-kata ..

    ReplyDelete
  7. Aina Husna = suke nama ni sbb aina=mempunyai mata yang cantik,husna=cantik..so semua mksd dia erti cantik dah la ank tu cantik dan ia marangkumi la hati yg cantik an,mata dia pon cntik leh ngorat guna mata je..hahaha~~ dan petai kan nama dia husni,tuka je urup i tu ke a..hohoho~!!
    (misz_embun@yahoo.co.uk)

    ReplyDelete
  8. Nor Shaza Fatrisya

    Nor Aleesya Batrisya

    Siti Nur Farahain

    ReplyDelete
  9. nak bg name apa ye takpe cadangan siti noor qistina balqis..tapi pilih orang lain saje jer

    ReplyDelete
  10. amanda sofea.....hehehehe nice....

    ReplyDelete
  11. Nur Farica Binti PETAI
    Nur Freya Binti PETAI

    ( hehe ) ( larii )

    Farica=Keadilan (Germanik – Jerman)
    Freya=Wanita Mulia (Norsk – Norwegia)

    BOLEH BUAT MENANTU NI (hehe)
    Amacam petai nak berbesan ngan aku???

    ReplyDelete
  12. NUR IMAN ADELIA = Cahaya keimanan/ keadilan
    NUR IMAN IRDINA = Cahaya keimanan/kehormatan
    NUR IMAN INSYIRAH = Cahaya keimanan/ kelegaan hati
    * suka sgt nama2 nie coz makna2 nya yg tersirat & tersurat..dlm islam pun mggalakkan setiap anak tu diletakkan dgn nama2 dan makna yg baik..moga2 peribadi anak itu seiring dgn nma & maknanya..amin...(just nak memeriahkan peraduan hihihih)

    (myazarra_83@yahoo.com.my)

    ReplyDelete
  13. saya nur muhd iqbal n9

    ReplyDelete
  14. hye fellow friends and abg petai,
    kt sini i ada beberapa nama utk bakal anak i nnt. tapi xpelah bg chance kt a.petai buat pilihan..(hoh~kawen pon tidak lagi..bhahahahah)

    Widyana
    Qistina aisyah
    Adriana syifa
    Qalisha

    dan nama anak Nabi saw pon saya suka
    fathimah az zahra

    atau nama saya sendiri: faezah hannah :p

    and many more..if abg petai interested, then u may text me an email to faezahannah@gmail.com

    jom terjah:
    Chorat Choret CHIKGU

    ReplyDelete
  15. Amy Rasyada Binti Petai
    Farihin Ufiya Binti Petai
    Ain Syafiqah
    Aisya Wahida
    Nurin Rasyada

    amirul@gomofm.org

    ReplyDelete
  16. ok.. thank semua.. ada nama yg best...
    kalau nama yg saya pilih tu, akan dihubungi...

    ReplyDelete
  17. khairatul akmal....mcm mana nama nie okey tak

    ReplyDelete
  18. ada tu kawan untuk call sy nk join juga

    ReplyDelete
  19. join jer hehehe

    ReplyDelete
  20. Farah Iszahira qistina
    zahira nur syazrina

    ReplyDelete
  21. beelia adrenalia =nama idaman tok anak ku
    nurul azira alia=nama baby ke3
    nur elina batrisyah..=nama anak sahabatku

    (alhamdulilah semua comel bak jepun)..

    ReplyDelete
  22. nur damia insyirah = cahaya + kebijaksanaan + kegebiraan

    ain batrisyia nurhanis = mata + cerdik + cahaya + berani

    siti farah atikah = gelaran bg perempuan + kegembiraan + pemurah

    nur zarina anisah = cahaya + permaisuri + yang mesra

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers