Wednesday, May 25, 2011

Eya Aliya


Dia adalah salah seorang chatersGOMO FM baru yg begitu muda, baru berusia 15 tahun. Kerana memiliki wajah yg comel, ramai la chaters2 lelaki yg selalu mengusik dia kat chatbox.

Pelajar Sekolah Menengah Sains Selangor ni memang sporting krn walopon ramai yg mengusik dia, tp dia tetap cool dan terus cool tahap asbestos gitu!! Hahahahaha!!

5 comments:

  1. apo yg adoi sayam oi? hahahaha!!!

    ReplyDelete
  2. eya nak kenal ngan kak eya blh ......
    lawa tu siul

    ReplyDelete
  3. pantas betul kubi gom nieh ... hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. memang la dia pantas...
    sbb dia licin macam BUIH...

    kahkah kahkah
    hahaha hahaha

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers