Tuesday, May 31, 2011

Kubi Meroyan??

Kalau korang sedar, sejak 2 menjak ni kubi semakin agresif & semakin meroyan, suke menjerit2 di cb.. Nak tahu kenapa?? Mesti korang tertanya2 dye meroyan sebab nak kawen ke ape???? hahahaha kalau nak kawen dye bukan meroyan... dye lagi agresif... hahaha.. semangat.. ape tak nye bilik pengantin dye serba pink.. auwww... hahaha... bilik yang dihiasi dengan sume nye pink.. cadar pink, lngsir pink.. bla2 segalanya pink... nak sambut kedatangan bakal isteri tercinta katakan.. hahaha.. so pas ni kalau korang xnampk kubi time mlm korang fhm2 la ae... bg la kubi can meramas mesra ngn bini dye.. hahahaha.. korang nak th x??? kubi takut bini sebenarnya.. 2 la hakikat yg korang kne terima.. segagah2 kubi.. lemah jgk dye dibuat isteri dye.. wakakaka...

dah habis sal kawen.. ni pasal dye meroyan kat cb sebab dye xley nak bukak blog dye... hahaha... dye salahkan omey lak.. ckp kaco setting dye.. npe omey ley msuk blog dye?? haa.. sebab omey ade knci hikmat yg org lain xtahu.. hahahah.. dye sebenarnya nak post gmbr kwen dye, dye ckp rupe dye cam iman mude.. uwekk... tak bape nak ley caye sebenarnya.... tapi kita tunggu dan lihat dye akan masukkan gambar dye dan isteri beliau...

kepada kubi, kami krew gomofm mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU... JADILAH SUAMI YANG SOLEH KEPADA ISTERI ANDA... hehehe jgn berlaku kejamm..

dan kepada PAK DOLLAH, SELAMAT PENGANTIN BARU... Beliau menjemput anda ke majlis perkahwinan beliau yang akan di adakan di KG ALAI, GERIK PERAK pada 5hb JUN 2011 ini..




p/s: pssstt.. kubi jgn marahh.. hehe..

7 comments:

  1. selamat pengantin baru dan tahniah, kubi

    ReplyDelete
  2. selamat..selamat...& selamat kubiiiiiiii...

    ReplyDelete
  3. Baru dapat dah meroyan...
    Lepas dapat jgn main rotan pulak!!!

    Kahkah kahkah
    Larikkkkkkkkkk

    By de way...
    Congratttttte!!!

    ReplyDelete
  4. sekarang jawatan buaya gomo telah di kosong kan ... so sipe nak jadi buaya selepas ini .....
    kite tunggu kemunculan buaya2 gomo k
    - fazli

    ReplyDelete
  5. hahaha pdn mukee... hahahaha

    ReplyDelete
  6. <<< bukan buaya tau faz...
    tapi tukang kebun taman buaya....
    kahkahkahkah

    hahaha

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers