Thursday, May 26, 2011

Gomo FM akan melancarkan komik tak lama lagi


Yer ker? Ye la hehehehe!! Jadik kepada dj2 yg berminat nak jadik watak dlm komik tersebut, sila antar kan pic2 hensem dan pic cun korang pd Omey dan Namia secepat mungkin.

Tapi harus diingat, watak hero kubi dah booking awal2 dah!! Hahahaha!!!

4 comments:

  1. x der x der, ko jadik koleh warna merah jer nanti hahahaha

    ReplyDelete
  2. waaa... dasat2 .. hehehehhe tahniah gomo crew :)

    ReplyDelete
  3. gomo crew tak dasat PRE EMINENT...
    tapi semua berbuih ... kahkah kahkah

    ...

    tak kira nak jugak
    (glepa) (glepa)

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers