Sunday, April 24, 2011

aMiR raja lawak like page Facebook GoMo FM



Ini la pelawak yg paling sensasi krn walopon ramai ramai yg kata lawak dia x menjadik tp dia masih lagi kekal berada di Rancangan maharaja lawak!! Macam2 org kutuk dia, dan dia selalu jer di serang oleh juri2 tp semangat dia tetap kuat!!

Diminggu kempat nampaknya amir mula menunjukkan taring dia dengan mebelasah mamat khalid, tp akhirnya mamat khalid memuji dia krn mamat khalid kata dia memang berani!! Tahniah Amir!! Hahaha!! Nak tengok, klik jer sini http://www.youtube.com/watch?v=gU1rtjFEPAs

Last sekali terima kasih la krn sudi menekan butang like pada page facebook GOMO fm!!

IM SORRY HEHEHEHE...

5 comments:

  1. ajok jadi DJ la kubi hahahaha..

    ReplyDelete
  2. demo bilo nok jadik dj kawe nyer laut weh?

    ReplyDelete
  3. bilo2 pon bulih,kawe free sokmo hahaha..
    sibuk pon duk encodec movie jah...

    ReplyDelete
  4. yang baru lepas ni ok gak lawak dia kan... Gomo FM ni guna ARC ke??

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers