Thursday, April 28, 2011

Puteri Kayangan@ Mama KuBi new user in Gomo FM chatbox


Gadis comel yg berasal dari Seberang Takir Trengganu dan kini sdg bekerja di Kuala Lumpor ini sbenarnya dah lama KuBi Kenal. Dan korang jgn terkejut jikalau semasa kat chabox kubi mengguna perkataan ganti diri sbg MA dan PA bila berintraksi dgn dia hehehe!! Kenapa? Biarla rahsia hahahaha!!!

Sebnarnya dah lama dia nk join Gomo tp akibat line berokben dia yg selalu hampes tahap dewata, jadik terpaksa la dia melupakan hasrat tu. Dan kini baru beliau dapat join chatbox dan baru dapat mendengar radio Gomo FM.

Welkem dear.. muaah!!

18 comments:

  1. hai mama kubi nak kenale boleh??
    bagi no phone id YM dah juga ic K/P hehehe

    ReplyDelete
  2. woi laut jgn kacau tunang aku ni ahhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. aku ko nak letak mana wei
    -ct

    ReplyDelete
  4. dah sapo suh ct sombong sgt ngan kubi!! wek!! hahaha

    ReplyDelete
  5. Wah gitu. Kubi dah tunang tak ajak pun.

    ReplyDelete
  6. bukan saja2 tak ajak tp tak hengat la hahahaha

    ReplyDelete
  7. kanda tak adil. habis madu disepah2kan sungguh.
    nasib ct ada ramai madu lagi.
    biskut mane biskut (lari sambil bawa beg besar)

    -ct

    ReplyDelete
  8. oowh baru pecah rasia!! rupanya ada skedel ngan beskut!! owh tidakkkkkkkkkkkkkkkk!!

    ReplyDelete
  9. siti>>>tunang xpyh pggil pn xpe...6t kawen kteorg jmptk...jgn xdtg plak...

    -mama_kubi-

    ReplyDelete
  10. semoga iktan yg terjalin kekal slmanye...mama syg papa sgt2...

    -mama-

    ReplyDelete
  11. kubi xlme.. 2 3 mggu dye cr yg baru.. nmpk ppuan dahi licin sume dye nk.. lalala tggu tgk je nnti..

    ReplyDelete
  12. bahaya nih mama ade
    amoi pinjam gunting nak putuskan ikatan dgn kubi
    -ct

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. moii>>>mama tau kubi orgnye mcm ane...die sgt setia pd cintanye dan sgt mghargai apa yg die ada...terutama org yg paling die syg n cinta dlm hdpnye ( kuarganye n tunangnye )...

    ct>>>mama xksh kubi kwn dgn sape2...jnj die tau bts die...( mnjg ati tunangnye )

    papa>>>mama xksh...up to u...bcause u love me n i love u too...mmmuuuaaahhh!!!

    ReplyDelete
  15. slen mama nk pggil ape?? hahaha.. sbb moii xde mama.. moii ade mak je.. lalalala(kejam ni)

    ct: ade je... xperlu gntg.. xlme lg ptuslah sndrik haha.. kejam x??? wakkaka

    best jgk cite ni.. layannn zass aakakaka

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers