Thursday, April 21, 2011

DJ ZARRA JADIK PENGASUH KANAK2 HAHAHA

Cian ngan budak ni tau, dah la baru jer dpt bercuti ke kampong halaman dia di Melaka stelah setelah setahun x balik dari Sabah. Balik2 terus kena jaga Onie anak Angah dia. Cian kat mak sedara Onie ni tau. Yerl a hari2 Onie nangis, sebijik mcm mak sedara dia ni masa kecik2 dulu hahahaha!!!

Yang paling x bleh blah ialah Onie makin kuat menangis bila kambeng milik datuk dia asyik mengembek jer!! Apa lagi mak sedara dia ni, terus jer kelam kabut dan call bapak dia suh alihkan kambeng tu tambat kat belakang umah!! Hahahaha!!


5 comments:

  1. hahahaha.........auni nangis sebijik mcm along msa kecik....1 kg leh dgr......huhu

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers