Monday, April 25, 2011

Dj CT yang ayu


Ni la Dj CT kalo korang nak kenal. Orang nya cantik, ayu dan suaranya merdu dan begitu petah bila bercakap walopon terkadang bunyi mcm keterapi jer lajunya hahahaha!!!

Gadis yg berasal dari Sabah ini sbenarnya dah lama Kubi kenal ketika kami sesama mendj di sebuah radio tenet yg lain dolu. Dah hampir 4 tahun dah!! Tapi setelah berpisah begitu lama akhirnya kami bersatu kembali dibawah bumbung Gomo FM. Dah macam jodoh lak!! huhuhu!!

Dan beruntung la sapo2 yg dapat memiliki hati dia hehehee!! Oh CT i lap uuuuuuuuu!!! Larikkkkkkkkkk!!!!

9 comments:

  1. cT I lp U Toooo Ct Wow Lawa nya Ct Agagagagaag .... Ct Jangan Ngerang2 tau Harharharharharhar :))

    ReplyDelete
  2. kubi lap sume orng ke ? akakak .. mop x mo ? :p

    ReplyDelete
  3. wah hitam manis,nak ngorat lah..belum jadi bini orang lagi nim hak3 =))

    ReplyDelete
  4. elyna hahahahaha!!!!

    sam, hos dan laut dalam!!! jgn kacau awek aku plisssssssssssssssss!!! aghhhhhhhhhhh!!!!

    ReplyDelete
  5. Ciss Kubieee Sumer Ko Nak koker hampas nyor ko nie Kubiee Ct Dah mule berbucuk2 tau ngan Aku lam CB agagagagaag Ko jangan Jelez Muhahahahahahahahah.......

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers