Saturday, December 25, 2010

amanat prisidin boya: Kita Geng2 Boya Mesti bersatu!!!!

Sebagai prisidin Persatuan Boya2 GoMo FM (PBGFM), ini ada suatu amanat kepada smua geng2 boyer smua tak kira la yg dah berdaftar atau kpd yg lom berdaftar.

Sbg boya2 harapan negara, kita smua x leh bergaduh sesama kita. Kepada boya yg baru, sbelom nk cari mangsa, sila cek dulu samada mangsa itu adalah hak milik buaya2 otai. Kalo x der sapo yg punya, baru la leh ngayat. Dan kpd buaya2 otai, sbelom amik tindakan, kalo leh nasihat dulu boya2 muda ni, maklom la boya2 muda ni mrk lebih agresif dlm bab mengayat ni hingga terlupa nk tanya siapa yg punya awek yg mrk ayat itu.

Apo2 hal yg tak puas hati kalo leh kita bawak berbincang dulu di mensyuarat agong geng2 boya nanti. Apo2 pon korang smua memang best!!

MAJU LA BOYA UTK NEGARA

13 comments:

  1. mak aiii.... xleh blah tul laa.... sampai ade persatuan tu .. hahahahhahaha.. upss lupe nk tny, mcm ne nk join geng boye tu ?? agagagagga

    ReplyDelete
  2. pink x leh join jadik ahli, cuma leh daftar jadik mangsa sukarela utk boya2 jer hahahaha!!!

    ReplyDelete
  3. adoiii laaaaaaa sapo president persatuan ni kubi sendiriko??

    ReplyDelete
  4. hahaha presidin dia petai la hahahaha

    ReplyDelete
  5. citt... xmo laa daftar jd mangse... xrele den... hahahaha....

    ReplyDelete
  6. mak aih. boye2 da bermesyuarat.haha

    ReplyDelete
  7. ye saya sebagai penolong kepada presiden kubi (sy naib presiden) secara rasminya melantik boye2 sekalian ke dalam kelab boye ni ok!!!

    ReplyDelete
  8. tp semua boya2 ni kenapa asyik putus tgh jalan je manjang wakakaka

    ReplyDelete
  9. nama pn boye......
    ade ke boye yg x putus2???
    ade....kami la boye yg x putus2 mencari mangsa...
    haha

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers