Thursday, December 30, 2010

V'Na dibedah di Hopital Pakar Perdana hari ini

Salah seorang dj dan chaters Gomo FM iaitu V'Na hari ini telah pun di masuk kan ke Hospital Pakar Perdana Kota Bharu utk menjalani satu pembedahan. Menurut kata dia, smenjak balik dari jumpa Kubi & Chiko hari tu, dia asyik tak sihat je memanjang.

Dia sempat suh sampai kan salam dia pada Kodok Hijau, Aku_Setan dan semua warga Gomo FM. Dan kata dia, dia mungkin tak akan dapat join Gomo FM ni dlm masa yg terdekat. Jadi mari lah kita smua doakan V'Na supaya dia selamat menjalani pembedahan itu dan semoga dia cepat2 sembuh. Aminn....

8 comments:

  1. semoga Vna selamat menjalani pembedahan.... n semoga vna cepat sembuh.. amin

    ReplyDelete
  2. amin moga moga vna lpas dapat join kita blik,,,

    ReplyDelete
  3. Semoga sis Vna selamat mnjalani pmbedahan dan cepat sembuh....
    Amin!

    ReplyDelete
  4. vna moga sembuh sperti biasa ..amin..

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers