Monday, December 27, 2010

kenali dj baru Gomo Fm dj Sham

Gomo Fm meneruskan tradisinya yg lebih suka mengambil dj yg masih hijau utk dilatih. Dan dj Sham ini merupa produk terbaru Gomo FM.

Berbekal kan minat yg membara, dia telah menawarkan dirinya utk dilatih. Dan hasilnya dia petang td telah mula mendj. Walopon beberapa kali melakukan kesilapan, tp akhirnya beliau berjaya gak mengawal konti.

Anak muda yg berasal Ipoh ini masih lagi belajar di UITM Seri Iskandar Perak. Diharapkan selepas ini dia akan menjadik salah seorang dj yg hebat dan sempoi di Gomo FM.

Cuma nasihat pada dia, selalu2 la mendj krn dgn kerap mendj jer yg kan membuatkan seseorang itu akan lebih ok dan semakin ok. Akhir kata.. welcome to dj Sham... dan selamat menjadik sebahagian dari warga dj Gomo FM..

15 comments:

  1. tahniah sham...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. welcome to da club sham~ enjoy ur konti,its your!

    ReplyDelete
  4. sham DJ laa .. sham Dj best laa

    ReplyDelete
  5. thank smua kerana support sham .. hahahah

    ReplyDelete
  6. ensem la abang dj ni
    hai abg dj, saya ct, umur baru 15 tahun..
    abg single tak?

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers