Tuesday, December 21, 2010

Jom BeRWebCaM ngan Dj2 & ChAters2 di GoMo Fm

Skrg ni kebanyakan dj2 & chaters2 Gomo FM suka main webcam2. Jadik kepada yg membaca entry ini, jom la ramai2 join GoMo Fm krn selain dari korang dpt dgr lagu sambil berchatting, skrg ni korang leh kenal rupa2 dj dan chaters.

Tak ingin kah anda menatap wajah Dj Wan yg hensem tu, tak ingin kah anda menatap kecomelan Dj Eciz yg berpipi tembam tu. Kalo chaters lak, tak ingin kah anda menatap wajah Ily Fira yg berbibir seksi itu.

Kalo jawapannya adalah yer, jgn berlengah lagi, jom la join Gomo FM dan pasti mrk akan mengajak anda berwebcam2 nanti!!!

13 comments:

  1. DJ KUBI ada ke webcam

    ReplyDelete
  2. kubi ada webcame x akan buka punyaaa wajah kubi itu rahsia.....

    ReplyDelete
  3. nak wc ngan kubi ada syarat, kena bogel dulu baru leh webcam kahkahkah

    ReplyDelete
  4. tibe2 wc kne virus.. x leh bukak dh... :(

    ReplyDelete
  5. wc? apa tu? kuih ke?
    sedap x?
    ada cam tapai x rasanya?
    larikk

    ReplyDelete
  6. bile buat entri nie yakk terlewat sudah nk komen.. hahaha..ily bibir seksi ahaks... dj wan mmg hensem ooo hahahahah... eciz plak mmg montel ahaks...

    ReplyDelete
  7. spe nk wcam dgn pak dolah...pak dolah nk tjuk bulu hidung huhuhuhuhu lari dluuuuuuu haahaha

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers