Friday, December 17, 2010

Gomo FM ada dj baru lagi nama dia dj Kamal Kerang

Ni nak bgtau kat korang yg GoMo FM dapat dj baru lagi, nama dia Kamal Kerang. Tak tau la dari mana dia dpt nama tu. Suka makan kerang kot atau suka sengih sorang2 mcm kerang busuk kot!! hahahaha!!

Dan dia amat perasan, Nak tau kenapa Kubi ckp mcm tu? Krn dia suh kubi bgtau yg dia ni dj yg paling termuda sekali di Gomo FM!! Waklu la kamal!! Dusyum!!

Muda hape ke ntah kalo lahir pd 20 mei 1989!!! Huhuhu...

5 comments:

  1. hahaha.... i like

    ReplyDelete
  2. kahkah,sengal...nway welcome to gomofm~~

    ReplyDelete
  3. laaa tahun 89 ke kerang nie .. hahahahah

    ReplyDelete
  4. xla....8 september tu....kahkah

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers