Tuesday, December 28, 2010

Siapa kah DJ Gomo FM yg sdg makan hati skrg?

Kali ini da sebuah gosip. Kisahnya begini. Ada sorang. nama dia dj A yg begitu rapat ngan seorang lagi dj , nama dia dj B. Mcm belangkas lebih kurangnya, belangkas tenet, x pon mcm cimpazi yg paling roamantis!! hahahaa!!Tapi diharap panas sampai kepetang rupanya banjir ditengahari. Yer memang banjir krn dj A dari smalam duk melalak sorang2. Siap makan hati ayam berulam kan jantung pisang lagi. Nak tau napo dia melalak? Dia melalak krn dj B ni dgr khabarnya semakin intim dengan dj C. Dah terang lagi bertorchlight. Kalo masuk chat pon scara berjamaah. Siap2 bermanja2 gitu hahahaha!!
Tp tak tau la serius mana hubungan dj B dgn dj C. Itu nanti Kubi siasat lagi. Cuma sedikit nasihat pd dj A, bwk2 la bertendang la yer krn kumbang bukan sekuntom bunga bukannya seekor.

9 comments:

  1. DJ Z ni ade.......hmmmmm
    siapakah diantara kita......
    lalalalala

    ReplyDelete
  2. apakahhh??????
    erkk~
    sape A,B,C tuuu :o

    ReplyDelete
  3. hahahahaha..tau ..tau..tau

    ReplyDelete
  4. sape dj kite ... hmm pelik nie... hahhahahah

    ReplyDelete
  5. saya nur muhd iqbal video

    saya study kajang tau

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers