Friday, December 17, 2010

Lambang kaler2 ID dalam GoMo FM chat

Kalo korang penah masuk chat di Gomo FM chat, musti korang tertanya2 gak yer kenapa kaler2 id dlm tu berbeza2. Ok kepada yg baru join kami dan masih lagi x tau, meh sini nak bgtau!!

HIJAU = chater biasa

PURPLE = moderator

OREN = dj

Jadik itu sahaja yang dapat cekgu bagtau pd murid2 smua pagi ini hehehe!!

5 comments:

  1. nah amik kaler merah bekas tapak kaki kat perot!! wachaaaa!!!!

    ReplyDelete
  2. leh jer tp kena jd dj la hahaha

    ReplyDelete
  3. nk orennnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete

Gomo FM chat

untuk join chat mudah jer. Mula2 masuk kan nama korang, pehtu klik perkataan profile kt bawah kotak chat tu, peh tu masuk kan paswod yg korang mahu. Masuk kan 2 kali sbg confirm, dan pehtu terus jer login. Senang jer kan? hehehe!!

Followers